PRESENTACIÓ

Tribusa, creada al 1990, neix com una promotora que es diferencia pel desig de crear edificis de vivendes que ofereixin un diferencial quant a disseny i qualitat. Es centra exclusivament a la ciutat de Barcelona, fent que cada obra sigui diferent, que cada façana sigui innovadora i que, sobretot, el client quedi satisfet de poder entrar al seu habitatge tenint com a única preocupació el fet de gaudir-la.

Es projecta cada espai per a que resulti pràctic i funcional, sempre sense renunciar a un estil propi que la distingeix. No hi ha dubte que el públic identifica Tribusa com “qualitat” i “disseny”. La utilització de materials nobles i resistents fa que aquesta promotora hagi arribat a definir un estàndard de qualitat en tots els seus edificis.

Totes les nostres promocions estan estudiades y dissenyades per un grup d’arquitectes amb àmplia experiència i rigor en la seva feina. Un dels fundadors de Tribusa i arquitecte, Carles Franceschde Herralde, ha estat segon finalista del Premi Fad d’Opinió 2006 per la reforma de la capella Sant Francesc Xavier. A Tribusa, portem més de 15 anys construint il·lusions.